NETTARE DI ZUCCA

 

BALANSERAR/MATTANDE

NETTARE DI ZUCCA

 

Finns det något bättre än en hud som är ren och fri från orenheter? Nettare di Zucca hjälper till att eliminera alla dessa besvärande och obehagliga finnar och pormaskar från ansiktet. En perfekt balans för fet och blandhy med aktiva ingredienser från bl.a. pumpa, fruktsyror, gurkextrakt och sebum-balanserande komplex.

 

En produktserie speciellt framtagen för blandhy eller problem hud.

 

Fri från parabener, paraffin, vaselin, etylalkohol

 

Dermatologiskt testad

 

 

PRODUKTER

SEBO BALANCING FACIAL CLEANSING GEL

 

Rengöringsgelé specifikt för oren hud som rengör huden på djupet och hjälper till att reglera hudens talgproduktion. Bekämpar orenheter genom att balansera pH-värdet. Innehåller färska pumpa celler med en antioxidant effekt, sammandragande gurkextrakt, fruktsyror från ananas, druvor och passionsfrukt.

 

250 ML - cod.PF009223

 

 

 

BI-PHASE SEBO BALANCING FACIAL TONER

 

Detta ansiktsvatten innehåller aktiva ingredienser som är kända för sina talg normaliserande egenskaper som balanserar pH-värdet. En originell blandning av pulver och vätska som kommer att göra dig glatt överraskad ... skaka före användning. Innehåller hamamelis och lind som lugnar huden, sammandragande gurkextrakt, färska pumpa celler; antioxidant, kaolin och titandioxid ger en matt finish.

 

250ML - cod.PF009224

 

PERFECT MATT MOISTURIZING FACE CREAM

 

Ansiktscrème med mjuk och lätt konsistens som verkar på alla områden i ditt ansikte, ger en matt finish på T-zonen, återfuktar och ger ett effektivt skydd av huden under hela dagen, vilket resulterar i en perfekt jämn yta. Den innehåller det exklusiva Natural Skin Food komplex som är rikt på pumpa extrakt som återfuktar huden, spårelement, såsom zink, för att normalisera talgproduktionen. Mineralsalter, i synnerhet magnesium, för att förbättra hudens fukt och vitala funktioner. Beta-karoten, som fungerar som hudens bioaktivator, för korrekt metabolism och reparera hudens vävnader. Sammandragande gurkextrakt, återfuktande växt NMF, vitamin A förebygger hudens åldrande och vitamin E är en antioxidant.

 

50G - cod.PF009228

 

PH BALANCE FACE CREAM

 

En ansiktscrème som rekommenderas för fet och oren hud för att balansera talgproduktionen. Formula rik på fruktsyror med adstringerande egenskaper som normaliserar hudens talgproduktion. Dess effektiva talgbalanserande aktivitet kan tillskrivas dess innehåll av färska squash celler, gurkextrakt, imperata cylindrica extrakt, frukt alpha hydroxy syror, ett talgbalanserande komplex och Fomes officinalis extrakt.

 

50G - cod.PF009230

 

SEBO CONTROL SPECIFIC ZONES FACE CREAM

 

Lätt färgad crème som appliceras lokalt på orenheter och kvisslor, minimerar porer och akne. Kaolinlera ger en matt finish, gurkextrakt är sammandragande och jästextrakt har en antibakteriell effekt.

 

20ML - cod.PF009230

 

Copyright © All Rights Reserved