GLYCO PROGRAM

 

FÖRNYELSE RENEW

GLYCO PROGRAM

 

Glykolsyrans egenskaper hjälper till att bättre exfoliera döda hudceller och förbättrar den cellulära omsättningen. Huden återfår sin naturliga utstrålning, jämnhet och bättre återfuktning. Ditt ansikte kommer att få ett jämnare och slätare utseende.

PRODUKTER

FACE REGENERATING CLEANSING MILK

 

Daglig rengöringmjölk som avlägsnar make-up och orenheter, slätar ut och förnyar huden tack vare den exfolierande effekten av glykolsyran.

 

250 ML - code. PF009238

 

FACE REGENERATING SPRAY TONER

 

 

En uppfriskande toner som kompletterar den dagliga rengöringsfasen, återställer vitalitet till huden och innehåller glykolsyra som gynnar hudens förnyelseprocess.

 

250 ML - code. PF009239

FACE REGENERATING DAY FLUID WITH SUNSCREENS

 

En ultralätt och snabbabsorberande dagcrème som skyddar huden mot UV-strålar med SPF 25*. Innehåller sockerkomplex för att reglera hudens fukt nivå och är rik på lykopen, en kraftfull antioxidant. Huden skyddas, blir mjuk och strålande.

*In vitro-tester

 

50 ML - PF009247

FACE REGENERATING NIGHT CREAM

 

Intensivt regenererande* nattcrème rik på glykolsyra som stimulerar cellförnyelsen, exfolierar och slätar ut hudens struktur. Dag efter dag kommer huden att få ett mjukare, yngre, fräschare och mer strålande utseende.

* In vitro- tester på keratinocyter

 

50 ML - PF009246

 

Copyright © All Rights Reserved