FRUTTI DI BOSCO

 

LUGNAR

FRUTTI DI BOSCO

 

Utmärkt för känslig hud. Vinbär, jordgubbar, hallon och blåbär utgör ett elixir av bär med effektivt lugnande egenskaper för att skydda och lugna känslig hud som ofta blir irriterad. Ansiktsprodukter speciellt för känslig hud och couperose hud.

 

Fri från parabener, paraffin, vaselin, etylalkohol.

Dermatologiskt testad

 

PRODUKTER

SKIN-SOOTHING* FACIAL CLEANSING MILK

 

Rengör ansiktet varsamt varje morgon och kväll. Blåbär och hallon ökar hudens skydda mot yttre stimuli. Vetegroddsolja mjukgör och återfuktar. Respekterar och lugnar huden även när den är som mest känslig och reaktiv.

 

250 ML - cod.PF009206

SKIN-SOOTHING* FACIAL SPRAY TONER

 

Ansiktsvatten i spray form som kompletterar din rengöringsrutin för känslig och reaktiv hud. Hjälper till att lugna rodnader och ger ansiktet ett fräschare, mer strålande och jämnt utseende.

 

250 ML - cod.PF009207

SKIN-SOOTHING* FACE CREAM

 

En crème framtagen speciellt för känslig och reaktiv hud. Formula med bärextrakt från jordgubbar, hallon, blåbär och svarta vinbär för att lugna huden, minska rodnader, skydda huden och stärka hudens naturliga försvarsmekanismer.

 

50 G - cod.PF009212

 

 

SKIN-SOOTHING* FACE FLUID

 

Fluid med en lätt konsistens för den dagliga behandlingen av ömtålig, känslig och reaktiv hud med bräckliga kapillär. Innehåller extrakt från svarta vinbär, jordgubbar, hallon och blåbär som lugnar.

 

50 ML - cod.PF009211

 

 

Copyright © All Rights Reserved